Keresés ebben a blogban

2010. július 30., péntek

???????????

?????

Állsz a sivatagban. Csak nézel messze messze. Mit látsz? Semmit. Miért? Mit kéne látnod?? Ami boldoggá tesz?
Hazudsz. Azt fogod látni amit akarsz. Hazudsz önnmagadnak....Sajnos itt tartunk. Néha néha kisebb hazugságok elmennek saját magunknak hogy könnyítsünk a rossz helyzeten.
De mikor már a tested félig meddig eltűnik mint egy rossz hologram a világot is csak foszlányokba látod. Ott kezdődik a probléma.
Nem hallod a jó szót sem. Csak mész csak mész egyedűl előre előre erre csak hajtogatod hogy " eleged van mindeből az egész életből"
és nem is vallod magad emocionálisnak. De a vágások ott vannak atesteden amit persze csak foszlányokba látsz. Tán túl sokat ittál?
Neeeeeeem. Csak reménytelen vagy. Oylan álmokat kergetsz amikről te is jól tudod soha nem teljesülnek be. Vagy lehet még is de akkor nagyon szertnie kell vaalkinek oda fent.
Valakit látsz..nem ismered még messze van. De az alakjából már levágod hogy valahonnan ismered.De még mindig nem tudod kiaz a rejtélyes idegen aki közeebb jön egyre csak közelebb lehajtott fejjel majd hirtelen felnéz vér vörös szemmel és rád órdít...
TE VOLTÁL TEEEE!!!!!!!!!!! Nini a saját tükörképed. Mid azok rossza amiket te össze hazudtál vagy éppenséggel elcsesztél. mit csináls ilyenkor? Elfutsz mint mindig? El menekülsz a problémák elől?
Ezzel vaalmit megoldasz? Nem lenne egyszerűbb szembenézni önmagaddal és leküzdeni azt? Iagzad van nem lenne egyszerűbb. De boldogabb lennél.
És valyon miért is? Mert csak falakat állitasz fel magadnak még is követeled téged értsenek meg. Kicsit zavaros igen tudom.
De ha jóbban magadba nézel megérted ezt az egészet.Mindenkinek van egy saját démona akit le kell győznie. Nekem is van képzeld és még mindig küzködök vele.
Hogy miért? Mert a rossz minden emberben ott van. Még ha vastag álarcot is veszel fel vigyorral az arcodon és mutatod mindenki felé egyszer ez a maszk le fog hullni.
És minden kiderül de minden akkor leszel nagy pácban. De a kérdőjelek még mindi ott vannak a fejedben. A sivatag még mindig végtelennek tűnik elötted.
A miértekre nem találsz választ. Magadban sem bizol nem hogy másban. Tán magadtól félsz a legjobban?????

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése